TheGame

Sper sa va placa !!
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Regulament leaders

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 20
Data de inscriere : 10/06/2017

MesajSubiect: Regulament leaders   Dum Iun 11, 2017 10:09 pm

Reguli & informatii pentru lideri

Regulile liderilor se aplica si co-liderilor, liderul are datoria de a instiinta co-liderul cu referire la aceste reguli.
Liderul raspunde de orice actiune (ex.: /invite, FW) gresita pe care co-liderii o fac.

Dupa importanta lor, regulile sunt structurate pe urmatoarele categorii:

Reguli demitere

- se poate scoate un membru din factiune doar daca a incalcat regulamentul general sau regulamentul intern al factiunii.
Daca a facut DM / injurat / incalcat regulamentul general in orice fel, chiar daca acesta a avut sau nu a avut vechime in factiune, se poate scoate din factiune sau i se poate acorda faction warn (FW), in functie de situatie.
ex. de greseli interioare:
/news scris gresit, acordare unui wanted gresit, arestarea unui robber, acordarea licentelor fara teste, neprezentare la WAR, neprezentare la sedinta, cearta cu un membru din factiune, spam pe chatul factiunii (repetarea unui mesaj de minim 3 ori), ironizarea factiunii, raport de activitate incomplet, inactivitate mai mare de 5 zile (120 ore).

- Se poate scoate un membru fara faction punish doar daca acesta are o vechime mai mare de 7 zile (o saptamana) in factiune.
Sub nicio forma nu se scoate fara faction punish daca nu are cele 7 zile.

- daca a incalcat reguli minore din factiune si are cele 7 zile vechime, se poate scoate fara faction punish.
- daca nu a incalcat nicio regula cat timp era in factiune, dar si-a depus cererea de demitere si are 7 zile in factiune, acesta se scoate fara faction punish.


- Se scoate un membru cu 40 faction punish daca nu are cel putin 7 zile de cand este in factiune, dar doar daca a incalcat reguli clare din regulament, sau daca are 7 zile si a incalcat regulile generale in mod intentionat sau neintentionat (ex.: a facut DM, a injurat, a dat /news total aiurea, etc.).
- Pentru orice demitere (/uninvite) este nevoie de un motiv clar si de dovezi existente, in cazul unei plangeri. Daca liderul nu aduce nicio dovada, acesta o sa fie sanctionat.
- Playerii banati pot fi demisi doar dupa 5 zile de la primirea banului, pentru inactivitate. Daca nu aveau 7 zile in factiune in momentul banului vor fi demisi cu FP, daca aveau 7 zile in momentul primirii banului vor fi demisi fara FP. Motivul de demitere va fi 'banat', nu 'inactiv', 'inactivitate' sau altceva.
- Playerii banati care fac cerere de demisie vor primi uninvite cu motivul 'banat'.
- Nu se sanctioneaza membri cu 'avertisment verbal' pentru incalcari clare din regulament. ex.: DM, wanted dat fara dovezi, insulte.
- Se sanctioneaza cu FW/demitere, avertismentul verbal este aproape egal cu 0 si trebuie dat doar in cazuri foarte rare (gen pentru limbaj nu foarte grav, ex. 'noobul dreaq'), sau pentru comportament (ex.: a blocat Pay'N'Spray-ul).
- Atunci cand factiunea nu are lider, co-liderul nu are voie sa sanctioneze membrii.
- Cei care fac parte dintr-o factiune dar incalca regulile serverului doar pentru a fi demisi / pentru a da /quitgroup or sa fie sanctionati de catre un admin. La fel se procedeaza si in cazul celor care incalca regulile cand nu au un lider la factiune.


- WAR: nu aveti voie sa parcati masinile personale in zona de WAR doar pentru a forma o 'baricada', si nici sa le spuneti celorlalti din factiune sa o faca. Cei care sunt prinsi ca parcheaza masini in zona de WAR sunt sanctionati cu warn de catre un admin.
- cand cineva iese dintr-o factiune (indiferent cum), nu mai poate intra in aceasi factiune pentru minim 7 zile.
Regula asta se aplica doar daca erati lider cand acel membru a iesit din factiune.
Regula cu 7 zile nu se aplica unui membru daca l-ati scos pe acel membru cand ati dat WIPE in primele 24 de ore dupa ce ati fost ales ca lider.

Reguli panel
-> Reclamatii pe panel

- doar liderul este in masura sa ia o decizie in legatura cu un membru, asa ca e de preferat sa raspunda doar el la reclamatiile unde se fac plangerile catre membrii.
- liderii au la dispozitie 72 de ore sa raspunda la o reclamatie, dar trebuie sa incerce sa raspunda in mai putin de 48 ore; liderii ce nu raspund la reclamatii in 72 de ore vor fi sanctionati cu leaderwarn(LW).
- liderul raspunde la toate reclamatiile facute impotriva unui co-lider. Co-liderul nu are voie sa-si inchida singur reclamatiile.
- membrii ce insulta in reclamatiile din cadrul factiunii pot fi sanctionati de catre lider. Si cei care insulta in dovezile postate (ex. titlu video) pot fi sanctionati.
- cei care fac parte dintr-o factiune si primesc sau ofera bani / bunuri pentru a evita o reclamatie facuta impotriva lor in panel o sa fie sanctionati cu FW.
- toti playerii din factiune cu rank 1-5 au obligatia de a posta un raport de activitate, exceptie facand playerii ce au cerere de inactivitate si adminii.
- se pune pe blacklist doar pe baza unor dovezi, si doar pentru motive clare precum DM sau insulte/jigniri grave. Nu aveti voie sub nicio forma sa inventati un motiv pentru a pune pe cineva pe BlackList. Pentru orice alt motiv acestuia i se face o plangere pe panel.
- liderii nu pot accepta in factiune playerii ce sunt pe blacklist-ul factiunii pentru care aplica.
- playerii ce fac parte dintr-o factiune si sunt pe blacklist-ul altei factiuni sunt obligati sa plateasca blacklist-ul altfel vor fi demisi cu FP. liderul factiunii pe care este in blacklist un player trebuie sa contacteze liderul factiunii din care face parte playerul pentru a-l informa ca are un player in factiune ce se afla pe blacklist-ul altei factiuni.
- daca un player are uninvite in "Faction history" pentru abuz de functie la un anumit tip de factiune, acesta nu mai poate fi acceptat in acelasi tip de factiune timp de o luna.
Spre ex. daca acesta primeste uninvite in Los Santons Police Department pentru abuz de functie, acesta nu mai poate intra in niciun departament timp de o luna.

Reguli recrutari

- Un lider este obligat sa recruteze cel putin un membru intr-un interval de 3 zile daca are cel putin 5 locuri libere in factiune.
Spre ex. daca un lider are 45 membri din 50, acesta este obligat sa recruteze cel putin 1 membru in cel putin 3 zile, altfel o sa fie sanctionat.
Regula se aplica dupa cel putin 5 zile de vechime pentru liderii noi.
- Daca liderul este inactiv o perioada, co-liderul trebuie sa recruteze in locul sau.

Reguli teste de intrare in factiune

Dupa ce sunteti acceptati intr-o factiune trebuie sa sustineti un test cu intrebari legate in principal de regulamentul intern/general al factiunii.
Testele care se dau pentru a intra in factiune trebuiesc sa fie cat mai complexe, sa contina cel putin 15 intrebari.
Testele sunt obligatorii inainte de /invite, liderul are datoria de a se asigura ca cei care intra in factiune sunt testati.
Cei care se ocupa de teste trebuie sa detina minim rank 3.
- o factiune poate avea maxim 2 testeri.

Reguli cereri de inactivitate

- Se poate face o singura cerere de inactivitate intr-o luna, si pentru maxim 7 zile. Cererea de inactivitate facuta in acea saptamana il scuteste pe membru si de raport incomplet, acesta nu o sa fie sanctionat cu uninvite pentru raport incomplet. Acesta nu o sa primeasca rank up in saptamana in care a avut cerere de inactivitate si a avut raport incomplet.
- Daca un membru nu are raportul de activitate complet, dar are cerere de inactivitate pentru cel putin ???doua zile din perioada raportului de activitate, acesta este scutit de raportul de activitate. Un membru poate fi scutit maxim o data pe luna de raportul de activitate.
- Cei care au raport incomplet si nu au cerere de inactivitate vor primi uninvite.
- Cei care nu au minim 5 zile in factiune nu pot depunde o cerere de inactivitate.

Alte reguli

-Un lider trebuie sa stea minim 30 de zile cu functia obtinuta iar daca renunta inainte de acest termen acesta va primi 100 faction punish.
Inainte de a aplica pentru aceasta functie, gandeste-te de 2 ori, pentru ca daca renunti repede, pe langa FP-ul primit, sansele tale pe viitor la o astfel de functie devin inexistente. Nu ne plac liderii care renunta repede, ne incurca si pe noi, incurca si o factiune intreaga.
Aici este inclusa si situatia in care iti este luata functia dupa mai putin de 60 de zile din diferite motive (incalcari din regulament, inactivitate mare, etc.).
Liderii cu mai multe cereri de inactivitate pot primi uninvite cu 100FP si daca au 30 zile in factiune. Ex: daca un lider are 61 zile in factiune si are cereri de inactivitate pentru 7 zile, acesta va primi uninivite cu 100FP.

Reguli cu referire la co-lideri:

- este interzis sa schimbati co-liderii des. Puteti schimba un co-lider dupa minim 7 zile, si doar 2 co-lideri in decursul unei luni.
Se pot alege 2 co-lideri in aceasi zi, dar ii puteti schimba dupa 7 zile, si doar 2 co-lideri in decursul unei luni (30 de zile).

Pentru a putea acorda rank 6 (co-lider) unui membru acesta are nevoie de minim 5 zile adunate in acel tip de factiune in care este pus co-lider.
Ex.: Pentru a putea fi pus rank 6 în LSPD, acesta are nevoie de minim 5 zile adunate in departamentele de politie (LSPD/LVPD/SFPD/FBI/NG).
Spre ex. daca acesta are 3 zile in FBI si 2 zile in LSPD, acesta va putea fi pus co-lider la o factiune de tip departament, pentru ca in total sunt 5 de zile in departamente.
Tipurile de factiuni sunt: departamente de politie, reporteri, medici, hitmani, instructori, taxi si mafii.

Factiunile pasnice, departamentele si Hitman Agency pot avea 2 co-lideri. Alegerea unor 2 co-lideri este optionala.
Mafiile pot avea un singur co-lider.
Co-liderul este ales de lider, si ii poate acorda acest rank (rank 6) in orice moment.

- cand este ales un nou lider la o factiune, zilele necesare membrilor pentru rank up iau de la 0, iar FW-urile sunt scoase, indiferent de rank-ul detinut de un membru.
de ex.: Alex are rank 3, si este ales un nou lider. Pentru a primi Alex rank 4, acesta are nevoie de 14 zile vechime, incepand din ziua noului lider ales.
- banii din seif se folosesc pentru a plati salarii saptamanale membrilor din factiune.
- la /uninvite se pune doar motivul, fara alte cuvinte de genul "bafta", etc. Ex. de uninvite corect: cerere demisie.
- liderii ce gresesc motivul pentru uninvite vor fi sanctionati cu AV sau LW(leaderwarn), in functie de situatie.
- liderii ce schimba rank-ul unui player inainte de uninvite pentru ca acesta sa apara cu rank mai mare in faction history vor fi sanctionati cu 100FP si uninvite din factiune.

Reguli obtinere rank

Sunt determinate zilele minime pentru a putea acorda rank up, dar nu si zilele maxime. Liderul poate acorda rank up cand considera ca merita membrul sau.

- rank 1 se primeste automat cand intrati intr-o factiune.
- rank 2 se poate primi doar dupa minim o saptamana de la intrarea in factiune.
- rank 3 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 2.
- rank 4 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 3.
- rank 5 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 4.
- rank 6 este co-liderul.

Daca un membru primeste FW in acest timp, perioada minima se prelungeste cu inca o saptamana pentru fiecare FW primit.
-regula aceasta se aplica la orice rank 1-5 (7 zile intre rank 4 si 5 + 7 zile pentru FW-ul primit).

Reguli stergere FW-uri / AV-uri

- un FW se poate sterge dupa ce acel membru primeste rank up, sau dupa 7 zile de la primirea lui, in caz ca nu a primit alt FW intre timp.
- liderii nu au voie sa ceara bani pentru a sterge FW-uri.
- liderii nu au voie sa amane acordarea unui FW pentru a evita demiterea unui membru.
- un AV expira cand acel membru primeste al 2-lea AV. La 2/2 AV-uri, membrul primeste un FW si AV-urile expira.

Reguli activitate lider

- liderii trebuie sa joace minim 10 ore in ultimele 7 zile (aprox. o ora si 30 de minute pe zi, fara timpul AFK).
Cei care joaca mai putin de atat sunt considerati inactivi si risca sa piarda functia pentru inactivitate.
- liderii care nu intra pe server timp de mai mult de 7 zile risca sa piarda functia pentru inactivitate, indiferent ca au o cerere de inactivitate sau nu.
O factiune nu poate sta fara lider prea multe zile
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://the-game-generation.hitforum.ro
 
Regulament leaders
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
TheGame :: Regulament-
Mergi direct la: